Logistiikkapalvelut

Lämpösäädellyt kuljetukset

Kalustostamme löytyy FRC-luokitellut kuorma-auto ja yhdistelmäajoneuvo, jotka ovat varustettu kaksilämpökylmäkoneilla, joka mahdollistaa samanaikaisesti viileä- ja pakastekuljetukset.

Ajamme Keskon alihankinnassa jakelua pohjoisen Keski-Suomen alueella ja runkokuljetuksia Jyväskylä – Vantaa – Jyväskylä.

Lähettipalvelut

Toimimme kahdeksalla pakettiautolla, jossa meillä on kuusi vakioreittiä.

Yhteistyössä Finnkuriiri Oy:n kanssa tarjoamme täyden palvelun lähetti- ja kuljetuspalvelut tarvittaessa ympäri Suomen. Kuljetuksissa käytetään erikokoisia paketti- ja jakelukuorma-autoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Koko kuljetustapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan aina huolellisesti. Valitsemme parhaat reitit ja aikataulutamme kuljetuksen asiakkaan toiveiden mukaan, kuljetettavan lastin luonne huomioiden.

Muut palvelut

Huopatyöt

Toteutamme kaikenlaiset huopatyöt yhteistyössä Rannikon Huopamestarit Oy:n kanssa. Teemme uudis- ja saneerauskohteet katon koosta ja kattotyypistä riippumatta.

Hyllyjen kasaus- ja purkupalvelut

Asennamme trukkilavakalusteet ja -hyllyt myymälöihin sekä varastoihin yhteistyössä Hyllymix Oy:n kanssa. Saat meiltä myös kauppojen sekä varastojen hyllyjen ja kalusteiden purkupalvelut.

Ota yhteyttä